Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: A Salzburgban folytattja az osztrák tehetség

Véget ért Ausztria egyik leghosszabb átigazolási drámája, a fiatal reménység marad hazájában, a listavezetőhöz írt alá.

Hivatalos megosztóján jelentette be a Red Bull Salzburg együttese, hogy Robert Zulj szerződtetése sikeresen lezajlott. A 21 esztendős támadó az SV JOSKO Ried együttesétől érkezik, ahol fiatal kora ellenére már a legnagyobb név volt a csapatban. Zulj új csapatában nehéz helyzetben lesz, ugyanis Alan és Jonathan Soriano személyében két top-csatára van a mozart-városiaknak.

Robert Zulj a Red Bull Salzburg trikójába bújik – svried.at

“Robert Zulj egy egy fiatal osztrák játékos, aki mindenek előtt az előző másfél évben hívta fel magára a figyelmet. Boldogok vagyunk, hogy vele egy újabb erősítést és további perspektívákat igazoltunk.” – mondta a sportigazgató, Ralf Rangnick.

Zulj, mint arra neve is utal, horvát felmenőkkel rendelkezik, de Ausztriában látta meg a napvilágot, tagja az osztrák U21-es válogatottnak is. Ebben a Tipp3 Bundesliga szezonban eddig 20 alkalommal kapott lehetőséget, 9 találata mellett öt gólpasszt adott.

“Mégegyszer meg akarom köszönni az SV Ried vezetőségének és játékostársaimnak az elmúlt 3,5 évet. Most éltem a lehetőséggel, hogy egy jó, és neves Bundesliga csapathoz igazoljak. A Red Bull Salzburgnál megvan rá a lehetőségem, hogy tovább fejlődjek, hogy hazai-és nemzetközi porondon is magas szinten játsszak, ami biztosan továbbvisz.” – így Zulj.

Zulj 2016 nyaráig szóló szerződést szignált Salzburg városában.

Kostyál Balázs