Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Katasztrófa! Újabb sérült!

Borzalmas éve van az Arsenal együttesének. Persze eredményességi szempontból kiváló, azonban nem lehet elmenni a tény mellett, hogy a kulcsjátékosok egymás után dőlnek ki, hosszabb, rövidebb időszakokra.

www.telegraph.co.uk

Theo Walcott pedig a legújabb áldozat. Az angol válogatott szélső még szinte meg se szokta azt, hogy visszatérhetett őszi kimaradása után az Arsenal együttesébe, ismét komoly sérülést szenvedett. A 24 esztendős játékos a vasárnapi, Tottenham elleni FA Kupa meccsen sérült meg, bár a találkozót még végig játszotta. Azt a találkozót, ami egyrészt az „Ágyúsok” győzelme miatt, illetve az ő látványos Spurs-drukker heccelése miatt is emlékezetes marad.

Azonban a hírek szerint sajnálatosan kártékony esemény volt az, hogy Walcott végig a pályán maradt, ugyanis a vizsgálatok kimutatták a keresztszalag szakadását a térdében. Igaz, akkor még nem tűnt súlyosnak a dolog, továbbá Wenger mesternek nem maradt több cserelehetősége sem addigra. Theo pedig biztos nem hagyta volna, hogy miatta legyen emberhátrányban a csapat.

A hírek továbbá már arról is szólnak, hogy Walcott nagyjából hat hónapot lesz kénytelen kihagyni, ami ugye egyet jelent azzal is, hogy ismét lemarad a Világbajnokságról. Érdekesség, hogy Walcott alig 17 évesen ott lehetett, a 2006-os vébén, ám 2010-ben nem kapott meghívót, most pedig sérülés miatt ott Brazíliában. Főhet a feje szegény szélsőnek, akárcsak társainak mind az Arsenalnál, mind a „Háromoroszlánosoknál”

Balogh József