Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koronavírus-fertőzése után szívproblémákkal küzd a Bayern labdarúgója

A Bayern München bejelentette, hogy játékosa a világbajnokság ideje alatt elkapta a koronavírust, azóta pedig szívproblémákkal bajlódik…

(Photo by Adam Pretty/Getty Images)

A Bayern München a pénteki napon megerősítette, hogy a csapat marokkói hátvédje, Noussair Mazraoui a koronavírus-fertőzése szövődményeként szívizomgyulladással küzd, így nem utazhatott el a csapattal a katari edzőtáborba.

A hírek szerint Mazraoui a koronavírus-fertőzés miatt hagyta ki a világbajnokságon a marokkói válogatott negyeddöntőjét, majd az elődöntőben egy félidőt játszhatott.

A 25 éves jobb hátvéd tavaly nyáron igazolt a bajorokhoz nevelőcsapatától, az Ajaxtól. Mazraoui a holland klub színeiben mindent egybevetve 137 tétmérkőzés alatt bekk létére tíz gólt szerzett klubja színeiben, melyből ötöt a 2021-2022-es szezonban könyvelhetett el, mely során 25 bajnokin és 35 tétmeccsen állt az idény végén a Manchester Unitedhez távozó Erik ten Hag vezetőedző rendelkezésére.

A Bayern közlése szerint időről időre Mazraouinak további vizsgálatokon kell átesnie, hogy meghatározzák, mikor térhet vissza a csapathoz, de az edzőtáborral együtt bizonyára a Bundesliga január 20-i tavaszi rajtját is ki kell hagynia.