Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rio Ferdinand: Erik ten Hag tiszteletlenül bánik Harry Maguire-rel!

A Manchester United egykori meghatározó alakja, Rio Ferdinand szerint Harry Maguirenek minél hamarabb távoznia kellene a “Vörös Ördögöktől”, mivel a menedzser, Erik ten Hag tiszteletlenül bánik vele.

(Photo by Naomi Baker/Getty Images)

Erik ten Hag a katari labdarúgó-világbajnokságot követően sem szán meghatározó szerepet a csapat védelmében Harry Maguirenek. A holland tréner a United elmúlt két bajnokin, a Nottingham és a Wolverhampton ellen is Raphael Varanera, valamint Luke Shawra számított a védelem tengelyében, holott Maguire már bevethető állapotban lett volna.

A csapat korábbi meghatározó alakja, Rio Ferdinand szerint ez rendkívül tiszteletlen viselkedés a Manchester trénerétől a védővel szemben, aki a világbajnokságon bizonyította, hogy képes klasszis teljesítményére.

Ha én lennék Maguire, akkor azonnal elhagynám a klubot. Luke Shaw játszik a helyén. Ez olyan, mintha anno a jó vb-szereplésem után Patrice Evra miatt kellett volna padoznom. Ebben az esetben biztos odaléptem volna Evrának az edzésen, nehogy bevethető legyen. Maguirenek lépnie kell. Sajnos a meccsek száma miatt erre kevés az esély. Biztos a kupatalálkozókon kap majd lehetőséget.

Harry Maguire ebben a szezonban összesen 13 mérkőzésen lépett pályára a klub mezében és 630 percet töltött a pályán.