Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Vizsgálat a mutogató Di María ellen

Ángel Di María ellen vizsgálatot indít a Real Madrid. A “blancók” ki akarják deríteni, hogy az argentint jogosan támadja e a spanyol sajtó félreérthető gesztusai miatt, melyek a Celta elleni hétfő esti bajnokin történtek.

Új közellenséget talált magának a Bernabéu kritikus közönsége. Ángel Di María hetek óta pocsék formában játszik, a szurkolóknál pedig betelt a pohár az argentin produkcióját látva a Celta ellen.

Az ominózus mozdulat a televízió felvételeken. (fernanda-familiar.com)

Di María óriási füttyszó kíséretében hagyta el a pályát; a ballábas szélsőnek pedig láthatóan nem tetszett a publikum véleménynyilvánítása. Di María férfiúi büszkeségét kezdte el fogdosni, míg leballagott a pályáról.

A spanyol sajtó egyből kikezdte a játékost, akinek mozdulatait a televízió kamerák is megörökítették. Madridban egyre többen vélik úgy, hogy Di María a szurkolóknak üzent ez által…

Az argentin persze tagadja ezeket a vádakat, mondván ez csupán egy véletlen mozdulat volt, amelyet amúgy is sokszor látni futballistáktól. “Nem szándékosan tettem, egyáltalán nem volt tudatos mozdulat. Sajnálom, hogy rossz fényben tűnök fel emiatt. Hogyha a Real Madrid valóban ki akarja vizsgálni az ügyet, állok elébe, hiszen így legalább pontot tehetünk egy ostoba félreértés végére.” – hangzik Di María magyarázkodó nyilatkozata.

A Real Madrid valóban hivatalos vizsgálatot indít az ügyben; főleg arra kíváncsiak a vezetők, hogy a szélső valóban a közönségnek üzent gesztusával, ahogy azt a sajtó állítja.

Nagy Ákos