Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Khedira visszatérhet a Bundesligába

A Real Madrid jeleneg sérüléssel bajlódó középpályása visszatérhet szülőhazájába, Németországba. A transzfer a nyáron köttethet meg.

Ilkay Gündogan szerződése 2015-ig szól, egyenlőre kérdés, hogy meghosszabbítja-e a német válogatott középpályás. A BVB természetesen megtartaná egyik legmeghatározóbb emberét a középső szekcióban, azonban gondoltak arra is, hogyha a Real Madrid érdeklődése komolyabbá válik.

Sami Khedira a BVB-ben köthet ki – realtotal.de

A német ‘Sport Bild’ birtokába jutott információk szerint Sami Khedira a Borussia Dortmund csapatában köthet ki. A 26 esztendős futballista távozásával kapcsolatban ősszel már voltak híresztelések, többek között a Manchester Uniteddel boronálták össze a németet. A már említett lap szerint lehetséges, hogy Gündogan is az ügy része lehet, melyen belül Khedira a Ruhr-vidékre igazol.

A BVB középpályájára egyébként mindenképpen ráférne az erősítés, hiszen a csapatkapitány, Sebastian Kehl szerződése lejár a szezon végén, ennek meghosszabbítására nem valószínű, hogy sor kerül.

A VfB Stuttgart által kinevelt Khedira kontraktusa sem hosszútávú a spanyol gigásznál, 2015-ig szól. Amennyiben ezt nem toldják meg, a nyáron elhagyahatja Khedira Madrid városát. Következő állomás: Dortmund?

Kostyál Balázs