Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A blancók nem bízzák a véletlenre az Osasuna elleni kupameccset!

Carlo Ancelotti Cristiano Ronaldot és Gareth Bale-t is csatasorba állítja az esti Osasuna elleni hazai kupatalálkozón. Az olasz szakember madridi sajtóhírek szerint szeretné lezárni a továbbjutás kérdését már a Bernabéuban rendezendő összecsapáson.

(sportmenu.net)

A Real Madrid biztosra menne az Osasuna elleni esti kupamérkőzésen. A “blancók” keretéből csupán a sérült Sami Khedira és Raphael Varane duója hiányzik majd, illetve a napokban fültőgyulladást kapó Xabi Alonso sem vállalja a játékot.

Ott lesz viszont a pályán minden valószínűség szerint a Bale – C. Ronaldo páros. A ‘Marca‘ szerint a Real Madrid a következő csapattal várja majd az Osasunát a Bernabéuban: A Casillas – Arbeloa, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo – Illarramendi, Modric – Bale, Isco, C. Ronaldo – Jesé kezdőtizenegy igen is azt jelzi, hogy a madridiak komolyan veszik az összecsapást. A tekintélyes spanyol sportnapilap azt is tudni véli, hogy Carlo Ancelotti vezetőedző feltett szándéka már az első meccsen eldönteni a továbbjutás kérdését.

A Real Madridnak a két csapat közös múltját tekintve amúgy sincs miért izgulnia. A Blancók korábban háromszor találkoztak a Kupában az Osasunával; és termsézetesen mindhárom lakalommal magabiztosan jutottak tovább a párharcból. Ráadásul úgy, hogy a pamplónaiak egy meccsen sem lőttek 1-nél több gólt a Realnak; a madridiak bezzeg 21-ig is eljutottak az összesítést tekintve…

Nagy Ákos