Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Véget ért az Alonso-saga; a karmester hosszabbított! – Hivatalos

Xabi Alonso 2016 júniusáig elkötelezte magát a Real Madrid mellett. A 32 éves középpályás hosszas tárgyalások után végre egyességre jutott a “blancókkal”, és mindenki nagy örömére elkötelezte magát a klub mellett.

Xabi Alonso éppen szignózza új kontraktusát (marca.com)

Xabi Alonso szerződése körül közel fél éve ment a huzavona. A 32 esztendős világ -és Európa bajnok játékos szerződése a nyáron érvényét veszítette volna; ráadásul Alonso az ide vonatkozó FIFA szabályzat értelmében január 1-től szabadon tárgyalhatott más klubokkal. A Real Madridnál nem csoda, hogy gyorsan szerették volna lezárni az Alons-sagát.

A hétvégi Celta elleni bajnoki után még Cristiano Ronaldo is Alonso szerződéshosszabbítása mellett kampányolt, Carlo Ancelotti pedig “a futball professzorának” nevezte a spanyol karmestert, akihez egyértelmű módon Ancelotti mester is ragaszkodott.

Mindenki nagy örömére Alonso szerdán 2016 júniusáig hosszabbított a csapattal. A játékos szerződésének pontos részletei még nem ismertek, ám annyit tudni, hogyha a felek is úgy akarják, plussz 1 évvel megtoldhatják majd a kontraktust annak lejártakor.

És hogy mit gondol maga az érintett a szerződéshosszabbításról? Xabi Alonso a következőket osztotta meg rajongóival a ‘Twitteren‘: “Boldog vagyok, hogy bejelenthetem a szerződésem meghosszabbítását. További két évig Madrid lesz az otthonom; csodálatos érzés! Éljen soká Madrid!”

Nagy Ákos