Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Everton: Francia csillagok érkezhetnek!

A nyáron kinevezett Roberto Martínez vezérletével jóval több, mint dicséretesen szerepel az Everton együttese, az angol Premier League-ben. A liverpooli együttes az egyik legkevesebb gólt kapta, azonban a gólszerzéssel, ha nem is áll hadilábon, de hatékonysága messze elmarad a négy topcsapatétól, és csak a vergődő MU-éhoz fogható.

Az Everton idei leggólerősebb játékosa Romelu Lukaku nélkül, akit szeret is nagyon a Goodison Park közönsége, azonban mindez semmi sem ér, ha őt a Chelsea a szezon végeztével visszarendeli a kölcsönjátékból. Gyaníthatóan ezek után sem marad hoppon a liverpooli együttes, bár nem fog rendelkezni első osztályú befejező csatárral.

Talán éppen ezért is, de már most az erősítéseken gondolkodnak, Liverpool kék felében. A pletykák szerint az Everton két francia csillagot is le szeretne igazolni. Az egyik célpont a Lyon egyik legnagyobb tehetsége, Alexandre Lacazette, aki már most a francia nagy válogatott keretének tagja, a másik pedig az újonc, de már most bombaerős Monaco támadója, Emmanuel Riviére. Részletek még nem ismertek, de rajtuk kívül a „Toffes” érdeklődik még az orosz Szpartak Moszkva ír válogatott szélsője, Aiden McGeady iránt is.

www.sportsmole.co.uk

Ha a fenti trióból bárkit is meg sikerülne szereznie az Evertonnak még januárban, akár a reális esély is megnyílna Martínezék számára, az első négybe kerülésre.

Balogh József