Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szaúd-Arábia: Ronaldo mesternégyesével nyert az Al-Nasszr – videóval

A szaúdi bajnokság (Saudi Profesional League ) 16. fordulójának csütörtöki játéknapján a listavezető Al-Nasszr a mezőny második feléhez tartozó Al-Wehda otthonában lépett pályára…

(Photo by Stringer/Anadolu Agency via Getty Images)

Az Al-Nasszr esélyeshez méltóan 4-0-s győzelmet aratott a jóval szerényebb játékerőt képviselő Al-Wehda vendégeként. A találkozó első húsz perce még kiegyenlítettebben telt, majd a 21. minutumban a vendégek lépéselőnybe kerültek, amikor Ghareeb kiugratásából Cristiano Ronaldo fordult le és lőtte ki a hosszú alsót. Nem sokkal a szünet előtt a portugál klasszis a jobb oldalon iramodott meg, majd senkitől sem zavartatva magát lőhetett a hálóba. A szünet után CR7 a mesterhármast is elérte, miután tizenegyesből is bevette az ellenfél ketrecét. Nem sokkal később Ronaldo önmaga és csapata negyedik gólját is meglőtte, egy kiugrás alkalmával könnyedén lefutott két védőt, majd a kihagyott ziccer után a kipattanót bepofozta az Al-Wehda kapujába. A hátralévő félórában az Al-Nasszr már nem szorgalmazta az újabb találatok szerzését, beérte a négy góllal.

Ronaldo a mesternégyesével három bajnoki mérkőzésen ötször volt eredményes új csapatában, amely jelenleg a nála egyel több meccset játszó Al-Shababbal holtversenyben vezeti a bajnokságot.

Al-Wehda – Al-Nasszr 0-4 (0-2)
Gólszerzők:ill. C. Ronaldo (21., 40., 51., 61. – a harmadikat büntetőből)

 

A bajnokság aktuális állása


Standings provided by Sofascore