Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi édesapja nem zárja ki a Barcelonát

Noha állítólag mindkét fél nyitott a további közös együttműködésre, a hírek szerint egyelőre nincs megegyezés a Paris Saint-Germain vezetősége és az argentin klasszis között az új szerződésről…

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A nemzetközi sajtóban folyamatosak azok a találgatások, amelyek arról szólnak, hogy Lionel Messi esetlegesen visszatérhet korábbi csapatához, a Barcelonához, amennyiben nem tudja megújítani szerződését jelenlegi kenyéradójával, a Paris Saint-Germainnel. A hétszeres aranylabdás klasszis édesapja, Jorge Messi a katalánokhoz való visszatérés lehetőségéről is beszélt:

“Nem hiszem, hogy visszatér Barcelonába, mert a feltételek nem adottak. Nem beszéltem ezzel kapcsolatban Joan Laportával. Ugyanakkor nyilván nem tudhatom, hogy mi lesz, az élet annyi fordulatot vesz.”

A 35 éves argentin klasszis másfél évtized után hagyta el a Barcelonát, és szerződött 2021 nyarán a PSG-hez. Messi addig kizárólag a katalánokat erősítette, mellyel egyéni és csapatszinten is mindent megnyert. Számtalan elismerés és trófea mellett 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett a csapat mezében.