Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo a botrányos interjúja miatt vált el az ügynökétől – sajtóhír

A szaúdi Al-Nasszr csapatához igazoló portugál világklasszis január elején bontotta fel az együttműködést az őt hosszú éveken át pártoló játékosügynökkel…

(Photo by Buda Mendes/Getty Images)

A L’Équipe információi szerint Cristiano Ronaldo és korábbi ügynöke, Jorge Mendes útjai a novemberi hírhedt interjú után váltak el, amelyben a 38 éves játékos élesen kritizálta a Manchester Unitedet és Erik ten Hag menedzsert, gyakorlatilag mindenkibe beleállt.

Köztudott volt, hogy Ronaldo nem érzi jól magát az MU-nál, ezért arra kérte ügynökét, hogy talájon másik csapatot számára, azonban Mendes azt tanácsolta neki, hogy álljon be a sorba a “vörös ördögöknél”, amit a játékos nem vett jó néven. A francia lap konkrétan azt állítja, hogy azért romlott meg végérvényesen a kapcsolatban a páros között, mert az ügynök nem talált másik európai csapatot a játékos számára, amikor az távozni akart Manchesterből.

A 37 éves támadó a szaúdi Al-Nasszrhez szerződött, azonban ezt már nem Mendesszel kötötte, hanem új ügynöke, Ricardo Regufe közbenjárásával.

Ronaldo az újdonsült csapata színeiben eddig öt mérkőzésen öt gólt szerzett, miután a közelmúltban mesternégyest jegyzett, legutóbb pedig két gólpasszt adott.