Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi nem akar PSG-nél maradni – sajtóhír

Noha állítólag mindkét fél nyitott a további közös együttműködésre, a hírek szerint egyelőre nincs megegyezés a Paris Saint-Germain vezetősége és az argentin klasszis között az új szerződésről…

(Photo by Ibrahim Ezzat/NurPhoto via Getty Images)

A világbajnokság után még arról szóltak a hírek, hogy Lionel Messi szóban elígérte magát a Paris Saint-Germainhez, legutóbb azonban a L’Équipe már arról számolt be, hogy a hétszeres aranylabdás argentin klasszis nem valószínű, hogy meg fogja hosszabbítani a szerződését a párizsiaknál.

A 35 éves argentin klasszis másfél évtized után hagyta el a Barcelonát, és szerződött 2021 nyarán a PSG-hez. Messi addig kizárólag a katalánokat erősítette, mellyel egyéni és csapatszinten is mindent megnyert. Számtalan elismerés és trófea mellett 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett a csapat mezében.

Messi új állomáshelyén a statisztikákat tekintve profi karrierje egyik leggyengébb idényét futotta a 2021-2022-es szezonban, hiszen 33 mérkőzésen mindössze 11 találat fűződött a nevéhez 13 előkészítése mellett. Minden bizonnyal nem sikerült tökéletesen beilleszkednie új csapatába és/vagy nem igazán érzezte jól magát Párizsban. Azonban a mostani szezonban Messi szemlátomást jobban teljesít a PSG-ben, 27 mérkőzésen 16 gólt és 14 gólpasszt jegyzett.

A forrás úgy tudja, hogy Messi nyitott lenne nyártól az MLS-ben szereplő Inter Miaminál folytatni pályafutását.