Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: “A többi csapat tökéletes, ha mi nyerünk, akkor szerencsénk volt…”

Az AS Roma 1-0-s győzelmet aratott a Hellas Verona ellen az olasz bajnokság (Serie A) 23. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén…

(Photo by Massimo Insabato/Archivio Massimo Insabato/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Az AS Roma vezetőedzője, José Mourinho a győztes mérkőzés után a csapatát és a személyét érő kritikákra reagált:

“Az a helyzet, hogy csalódott vagyok. Nem kapják meg a játékosaim a nekik kijáró elismerést a nehéz körülmények ellenére sem. Amikor telt ház van és élvezzük a szurkolók biztatását, az meccseket tud nyerni számunkra, de vannak esetek, mint a mai… Egyetlen elhibázott passz után már fütyülni kezdtek a szurkolók, úgy, hogy félóra sem telt el a meccsből.”

“A média sem segít. A többi csapat tökéletes, de ha mi nyerünk, akkor csak szerencsénk volt. Én már öreg vagyok hozzá, hogy elismerésre vágyjak, de a játékosaimnak szüksége van rá és meg is érdemlik. Nagyinterjút sem adtam már az elmúlt másfél évben, és sajtótájékoztatót is csak azért tartok, mert kötelező. Pedig lenne mit mondanom, de ez nem a megfelelő idő hozzá” – jegyezte meg a portugál szakvezető.

Tizenöt fordulóval a bajnokság vége előtt az AS Roma a harmadik-negyedik helyen holtversenyben áll a címvédő AC Milannal.