Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG tájékoztatást adott Neymar állapotáról

A Paris Saint-Germain 4-3-as győzelmet aratott a Lille OSC ellen a francia bajnokság (Ligue 1) vasárnap délutáni rangadóján, melyen sérülés miatt elvesztette brazil csillagát…

(Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images)

A Paris Saint-Germain egyik legnagyobb csillaga, Neymar könnyek közepette, hordágyon hagyta el a játékteret a Lille OSC elleni rangadón, miután csúnya boksérülést szenvedett. A brazil klasszis állapotával kapcsolatban a PSG közzétette, hogy nem szenvedett törést, “csak” kificamodott a bokája:

“Kificamodott a bokája, melyen MR-vizsgálatot végeztek el. Az eredmények alapján nincs törése, bízunk a mielőbbi felépülésében” – áll a párizsi klub közleményében, melyben azt is jelezte, hogy két napon belül további vizsgálatokat végeznek majd el Neymar bokaszalagjain.

Azt egyelőre nem közölték, hogy milyen hosszú kihagyás vár a játékosra, de jó eséllyel a következő hetekben nélkülözniük kell, és jelen állás szerint kérdésesnek tűnik, hogy március 8-án, a Bayern München elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján számíthatnak-e rá.

“Ennek nincs köze a balszerencséhez. A sérüléseknek mindig megvan az oka, úgymint a sűrű program vagy a meccsek intenzitása, sosem véletlenszerűen történnek” – mérgelődött a párizsiak vezetőedzője, Christophe Galtier.

Legutóbbi győzelmével a PSG öt ponttal vezeti a francia bajnokságot, legközelebb vasárnap éppen a második helyezett Olympique Marseille otthonában fog fellépni, minden bizonnyal azonban a brazil klasszis szolgálatait nélkülözniük kell.