Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Folytatódott az Inter vesszőfutása – videóval

Csalódáskeltő döntetlent játszott a fekete-kék milánói csapat a kiesés elől menekülő Chievóval a San Siróban. Az újabb pofonnal gyakorlatilag elérhetetlen távolságba került a dobogó is.

Fotó: Ansa

Ha valamelyik találkozón biztosan az Inter volt az esélyes idén, akkor az a tegnapi, Chievo elleni hazai találkozó volt – 2011 óta csupán egyetlen gólt kapott, és minden összecsapást megnyert a veronai csapat ellen. A San Siró népe éppen ezért néma döbbenetbe esett, amikor hétfőn este, a 19. forduló záró meccsének 8. percében a vendégek megszerezték a vezetést. Paloschi lövésénél esélye sem volt Handanovicnak, a védelem fele pedig a földön fetrengett védekezés helyett.

A gól után nem a Repülő Szamarak kapta szárnyra, hanem milánóiak ébredtek fel: négy perccel később Nagatomo egy középre passzolt labdát vágott a hálóba öt méterről. A japán játékos ötödik gólját szerezte a bajnokságban.

Egy perccel később Nagatomo ismét gólt szerzett, az asszisztens viszont már lest jelzett, így maradt az 1-1. A második félidőt egyértelműen a Nerazzurri uralta, de a csereként beküldött Militónak sem sikerült feltörnie a védelmet. A szurkolók füttyszóval „köszönték” meg kedvenceik idei pocsék teljesítményét. Nem csodálkoznánk, ha Allegri után Walter Mazzarrinak is búcsút kellene mondania a San Sirótól.

Inter – Chievo 1 – 1 (1-1)
Gsz.: Nagatomo (12.), ill. Paloschi (8.)

All Goals – Inter 1-1 Chievo – 13-01-2014… by hd2014

Piller Krisztián