Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sneijder: „Mourinho küldött egy sms-t!”

A Galatasaray középpályása, Wesley Sneijder nagyon nehéz időszakon van túl, ugyanis karrierje nagytörést szenvedett az által, hogy az Internél parkoló pályára került tavaly előtt. A holland játékos ugyanakkor úgy véli, hogy az elkövetkezendő hónapokban tovább bizonyíthat, hogy ott a helye a vébére készülő holland keretben.

wwwbongdacomvn

A tavalyi év során Wesley Sneijder hol kimaradt, hol benne volt Louis van Gaal válogatott keretében, függetlenül aktuális teljesítményétől, amit a klubjában nyújtott. A holland középpályás éppen ezért arra törekszik, hogy az elkövetkezendő hónapokban, saját formájával, és a Galata jó produkciójával biztosítsa az „Oranje” kapitányát, hogy bizony a huszonhármas keretben a helye, a brazíliai torna során.

A bizonyításhoz azonban valóban szükség lenne a további jó szereplésre, amire minden esélye meg van a török együttessel, amely a Juventus-t legyűrve, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszhat, mégpedig a Chelsea ellen. Tavaly ez a fázis jelentette a végállomást Sneijderéknek, akkor szintén egykori mesterével, José Mourinhoval nézhetett farkasszemet, ám akkor még utóbbi a Real Madrid mestere volt.

A hazai bajnokságban viszont már nem ilyen fényes a Galata helyzete, ugyanis címvédő létükre már most nyolcpontos hátrányban vannak, az éllovas Fenerbahceval szemben.

Többek között, ezekkel a témákkal kapcsolatban nyilatkozott a minap az idén már 30 esztendős játékos:
„Nem érzem, hogy nagyító alatt lennék. Formában vagyok, jól érzem magam, és nem félek semmitől. Ha ezt tudom tartani, jó lehetek a Világbajnokságon is. A bajnokságban nagy a hátrány, de még mindig nincs veszve. Otthon fogadjuk még a Fenert, és nem engedhetjük meg, hogy több pontot veszítsünk.”.

Mourinhoval, és a Bajnokok Ligájával kapcsolatban pedig ezt mondta, Sneijder:
„Kaptam egy sms-t tőle (Mourinhotól – a szerk.). Azt kívánta, hogy ezúttal hagyjuk ki a havat. Nem lep meg, hogy bejutottunk a következő körbe. Ismét van egy jó csapatunk, amely az európai viszonylatban is megfelel. Ráadásul sokat fejlődhetünk, akár egy hónap alatt is.”.

Balogh József