Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz válogatott Kispesten

Korábbi válogatott támadót igazolhat a Honvéd Emiliano Bonazzoli személyében. A 35 éves csatár az elmúlt napokban együtt készült a piros-feketékkel, és most másfél éves szerződést kaphat.

A rutinos olasz támadó megoldhatja a kispestiek csatárgondjait – tuttosport.com

Bonazzoli ügyében a kispestiek nemzetközi igazgatója, Fabio Cordella adott információkat a tuttomercatoweb.com-nak. „Múlt szombat óta Budapesten van, és a csapattal edz. Pénteken orvosi vizsgálatra megy, és azt követően aláírhat. A következő napokban hozzuk meg végleges döntésünket. A következő idényre is szerződtetnénk. A hatalmas Serie A- és Serie B-tapasztalata hasznunkra lehet, felépítése és technikai képessége is segítheti a csapatot, ilyen játékosra van szükségünk.” – fogalmazott Cordella.

Távozója is van a Honvédnek. A kolumbiai Edixon Perea kontraktusát felbontotta a vezetőség, így szabaddá vált a csatár. Perea nyolc tétmeccsen öltötte magára a kispestiek szerelését, és két gólt szerzett.

A sérüléséből visszatérő Boris Živanovic, valamint a mandulaműtétjéből felépülő Kovács János is csatlakozott a társakhoz.

Gavalovits Sándor