Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea középpályására vetett szemet az AC Milan! – sajtóhír

A Calciomercato.com beszámolója alapján az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan szemet vetett a Chelsea középpályására, Ruben Loftus-Cheekre…

Az olasz portál szerint az AC Milan szívesen soraiban tudná Ruben Loftus-Cheeket. Jelenlegi együttese, azaz a Chelsea nem is gördít komolyabb akadályt a távozása elé. A londoni klub 25 millió euró ellenében engedné el az angol középpályást, akinek a szerződése egyébként jövő nyárig érvényes. 

Ruben Loftus-Cheek az aktuális idényben meghatározó játékosnak számít a Chelsea-nél. Mindent egybe véve 23 mérkőzésen lépett ez idáig pályára, kisebb sérülés miatt Graham Potter néhány találkozón nem számíthatott rá. A Chelsea mellett megfordult még egykoron a Fulhamben illetve a Crystal Palace-ban. Korábban szóltak arról hírek, hogy a Serie A-ba igazolhat, akkor Maurizio Sarri szerette volna a Lazióhoz vinni, ám a transzfer elmaradt. Loftus-Cheek tagja volt annak az angol válogatottnak, amely 2018-ban a 4. helyen végzett a világbajnokságon, Southgate 3 meccsen is kezdőként számolt vele.