Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tisza más csapatokkal tárgyal, két fiatal kölcsönbe mehet

A DVTK is megkezdte a felkészülést az előttünk álló tavaszra. Egy távozó már biztosan van Takács Péter személyében, de leléphet Tisza Tibor is, míg Csirszki Martin és Menyhért Ádám Mezőkövesdre kerülhet.

A miskolci klubnál – amint arról mi is beszámoltunk – felbontották Takács Péter szerződését, míg Tisza Tibor jelenleg nem a DVTK-val készül. A középpályás engedélyt kapott, hogy tárgyaljon más csapatokkal, így ezen a héten nem kell Miskolcon edzenie. Szivics Tomiszláv a közelmúltban kijelentette, hogy nincs szüksége a volt válogatott játékosra, így távozhat.

Hogy mi lesz a sorsa a 17 esztendős Csirszki Martinnak és Menyhért Ádámnak, még kérdéses, az azonban biztos, hogy Mezőkövesden szerepelnek próbajátékon, így a tavaszt Véber György együttesénél tölthetik. A DVTK azonban eladni nem akarja a két fiatalt, csak kölcsönbe engedik el őket.

A klub hivatalos honlapja idézi Szivicset, aki elmondta, huszonkét futballistával mennek neki a tavasznak. Szerdára több próbajátékost is vár a szerb-magyar szakember. „Ami biztos, hogy az átigazolási időszak végén lesz huszonkét játékos, három kapus, velük fogunk nekimenni a tavaszi szezonnak. Azért hozunk most hat-nyolc játékost, hogy inkább harmincan legyünk az elején, mint tízen… Meggyőződésem, hogy ez a csapat így ahogy van, erősítés nélkül is képes arra, hogy jó eredményt érjen el, de ha képesek leszünk jól igazolni, akkor lehet szép tavaszunk igazán.” – nyilatkozta Szivics.

Gavalovits Sándor