Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: A Depeche Mode vendégeskedett a Barcánál!

Alighogy magunkhoz tértünk, és térhettek a világ legjobb játékosai, a hétfői Aranylabdagála felhajtásából, a Barcelona együttesénél igazi sztárvendégek fordultak meg.

Tata Martíno vezetőedző tanítványait pedig nem akárki látogatta meg, mint a brit szintipop világsikerű képviselője, vagyis Depeche Mode. Dave Gahan és társai tegnap kora este látogatták meg a Barca csillagait, a Sport City edzőpályán, és végig nézték a katalánok edzését. A gyakorlást követően pedig együtt fotózkodott a két együttes.

A játékosok, élükön a születésnapos Victor Valdés-szel, és a Zürichből visszatért Messiékkel boldogan pózoltak a Gahan- Martin Lee GoreAndrew Fletcher trióval.

www.fcbarcelona.es

Persze a Depeche Mode nem csak a spanyol bajnokhoz érkezett látogatóba, ugyanis Katalónia tartomány fővárosában, a Palau Sant Jordiban ma adnak koncertet, majd pénteken és szombaton már Madridban lépnek fel a Palacio de Deportes-ben.

Az együttes, mármint a Depeche Mode rajongóinak figyelmébe ajánljuk, hogy Gahanék bár idén nem járnak Budapesten, a Delta Machine Tour keretében hazánkban, ám február 6-án Pozsonyban, majd két nappal később Bécsben mutatják meg magukat.

Egy kis hangulatkeltés, a 2009-es, barcelonai fellépésről:

Balogh József