Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: újabb Barca-játékos érkezhet a nyáron? – sajtóhír

Spanyolországi lapértesülések szerint az Atlético Madrid szemet vetett az FC Barcelona 21 esztendős játékosára, a jelenleg az Osasunánál kölcsönben szereplő Abde Ezzalzouli-ra.

‘Ismertebb nevén’ Ez Abde 2021 nyarán érkezett a Hércules FC együttesétől a katalánokhoz, ahol a kezdeti több játéklehetőség után Xavi – na és persze az új támadók – érkezésével hátrébb szorult a rangsorban, így a Barca kikölcsönözte őt az elmúlt nyáron az Osasunához.

A pamplónaiaknál 17 bajnokin és 4 kupameccsen lehetőséget kapó marokkói szélső ha nem is számít alapembernek az Osasunánál, megbízható teljesítményt nyújt, és ami a legfontosabb rendszeresebben pályára lép a La Ligában.

A Barca és az Osasuna megállapodása értelmében a világbajnokságon is szereplő Ez Abdénak vissza kell térnie a katalán fővárosba, ahol hosszabb távú, 2026-ig szóló szerződés köti, ám komoly érdeklődi vannak Angliából, ahogyan ligán belül az Atlético Madridról is hallani.

A katalán Sport című lap beszámolója szerint a játékosok cseréjét egymás között rendre lebonyolító Barca és Atlético (lásd legutóbb Memphis Depay) Ez Abde klubváltásáról is megállapodhat egymással, különösen annak fényében, hogy egyes források szerint Yannick Carrasco Barcelonába költözhet majd a nyáron – A Sport szerint ezen forgatókönyv esetén, a belga válogatott játékosért cserébe az Atlético Ez Abde játékjogára tartana igényt.

Egy biztos, a Transfermarkt által jelenleg 8 millió euróra taksált marokkói játékos kiegészítő embernek vélhetően nem szeretne visszatérni Barcelonába.