Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Messinek 15 Aranylabdája is lehetett volna, ha (…)”

(…) Ha a hétszeres Aranylabdás argentin klasszis egy dologban Cristiano Ronaldo példáját követte volna, még több egyéni elismerést zsebelt volna be – Legalábbis ezt állítja Patrice Evra.

(Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

 

A korábbi kiváló francia balhátvéd a napokban az egykori manchesteri csapattárs, Rio Ferdinand YouTube csatornájának vendége volt, ahol Cristiano Ronaldo és Lionel Messi között vont egy érdekes párhuzamot.

“Messinek Isten páratlan tehetséget adott, míg vele szemben a természetesen szintén tehetséges Cristianonak mindenért keményen meg kellett dolgoznia.” – kezdte gondolatmenetét Evra, aki a két klasszis közül elmondta, ő kire helyezné a voksát.

“Sokszor mondtam már, hogy ha választanom kellene Cristianot választanám. Nem csak azért, mert a csapattársam volt és a mai napig testvérként tekintek rá… Cristiano munkamániás, páratlan a motivációja, és a hozzáállása. Ha Messi hasonlóan keményen dolgozott volna a karrierje során, szerintem 15 Aranylabdája is lehetett volna! Számomra nincs annál imponálóbb, mikor valaki megdolgozik a sikerért. Ezért szavazok Cristianora.” – tette még hozzá Evra.