Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“A világ legjobb csapata a Bayern, de nem mennék oda!”

A Bayer 04 Leverkusen ázsiai sztárja elismeri az FC Bayern München nagyságát, azonban nem igazolna a bajorokhoz.

A dél-koreai válogatott Heung-Min Son a nyáron szerződött a Hamburger SV együttesétől Leverkusenbe, ahol remekül játszotta végig az őszt és meghatározó szerepet harcolt ki magának. A 21 esztendős támadó 14 Bundesliga találkozón hétszer volt eredményes, valamint két gól előkészítése is az ő nevéhez fűződik.

sportsmole.co.uk

Son felől sok európai top-klub érdeklődött, de ő most jól érzi magát ott, ahol van: “Én nem mennék a Bayernhez. A Leverkusennél éppen egy boldog időt töltök, miért kellene most váltanom?” – így a ‘Sport Bild’-nek a futballista.

A 22-szeres válogatott már régóta okoz örömöt látványos góljaival és cseleivel a Bundesliga szerelmeseinek. A HSV nevelése azonban hosszú távra tervez a gyógyszergyáriakkal, ezt mutatja az is, hogy a nyáron 2018-ig szóló szerződést írt alá.

“Persze, a Bayern a top-csapat, a Bayernnek van a legjobb kerete az egész világon, és egyre jobbak lesznek. De a konkurencia is sokkal nagyobb, és én sokat akarok játszani. Jól érzem itt magam és sokáig akarok maradni.” – jelentette ki Son.

Kostyál Balázs