Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Király-kupa: A Real lekopírozta az első meccset, és kiejtette az Osasunát

A Real Madrid csak úgy, mint az első mérkőzésen 2:0-ra nyert a visszavágón az Osasuna ellen. A madridiak könnyedén léptek a spanyol Király-kupa legjobb 8 csapata közé. A másik esti találkozón a Levante 1:0-ra legyőzte a Rayot hazai pályán, és szintén továbbjutott.

Az Aranylabda átvétele után CR7  máris a pályára lépett (nso.hu)

Osasuna – Real Madrid 0:2
Gólszerző: Cristiano Ronaldo (22.), Di María (56.)
Kiállítva: Coentrao (85.)

Carlo Ancelotti ezúttal sem tartalékolt az Osasuna ellen. Gareth Bale ugyan a kispadon kezdett, ám ott volt a Real kezdőjében az alapembernek számító Pepe, Ramos, Xabi Alonso trió, no és persze Cristiano Ronaldo is a pályán volt. Ronaldonak emlékezhetünk rá, hogy az odavágón semmi nem sikerült. Mivel nincs két ugyanolyan mérkőzés, no és mindenki ismeri CR7 képességeit; a portugál a 22. percben bevette az Osasuna kapuját, első gólját szerezve ezzel friss Aranylabda-győztesként!

CR7 szabadrúgása nem akármilyen módon talált utat a kapuba:

Az Osasuna reményei – hogyha egyáltalán még voltak – hamar elillanhattak; a második félidő elején végül aztán bevitte a kegyelemdöfést a Real. A pamplónaiak elleni Bernabéuban rendezett találkozón saját közönségének mutogató Angel Di María megduplázta csapata előnyét; némiképp közelebb lopva magát az igen kritikus és nehezen felejtő madridi publikumhoz.

Di María gólja:

A statisztikákba még bekerült Fabio Coentrao 85. percben kapott piros lapja, ám ahogy azt mondani szokás ez már egyáltalán nem osztott-szorzott. Carlo Ancelotti csapata könnyedén jutott túl az Osasunán.

Levante – Rayo Vallecano 1:0
Gólszerző:
David Barral 43.

A Levante az idegenbeli gól nélküli döntetlent követően hazai pályán kivívta a továbbjutást a Rayo ellen. A valenciaiak győztes gólját csak úgy, mint a hétvégi Málaga elleni bajnokin David Barral szerezte.

Nagy Ákos