Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozik a klubmenedzser, anyagi gondok Pápán

Tíz év után lemondott Árki Gábor a Lombard klubmenedzsere, a vezetőség házon belül oldja meg a pótlást, közben kiderült, hogy anyagi problémákkal küzd a sárga-fekete klub, így létszámcsökkentésre lehet számítani.

Árki Gábor tíz év után távozik Pápáról. – nb1.hu

Közös megegyezéssel távozik Árki Gábor Pápáról. A klubmenedzser tíz év után mondott búcsút, erről a klub hivatalos honlapja közleményben számolt be. Helyét Bíró Péter tulajdonos fia, Bíró Bálint veszi át a jövőben.
„Mint ismeretes, csapatunk 2014. január 13-án megkezdte a felkészülést az OTP Bank Liga tavaszi idényére. Azt már biztosan tudni lehet, hogy a 2014-es év változásokat hoz a Lombard Pápa életében. Bár a sajtóban megjelent információk nagy része túlzó volt, ám a tény igaz, hogy valóban felmerültek anyagi nehézségek a klubnál, ami csúszásokhoz vezetett. Ennek oka egyszerű, a vezetőség a szezon kezdetén megállapított egy költségvetést, ami tartható lett volna, de a bevételek egy része elmaradt.

A változások alapja, hogy csökkenteni kell a kiadásainkat, amit jelen helyzetben fizetés, illetve létszámcsökkentéssel érhetünk el. Az ehhez szükséges tárgyalásokat már megkezdtük a játékosokkal, akikkel hamarosan újra leülünk és remélhetőleg meg tudunk egyezni egy mindkét fél számára pozitív jövőről.

Vannak olyan változások is, amelyeket már tényként közölhetünk, hiszen hosszú idő után távozik csapatunk klubmenedzsere Árki Gábor. A klub és a vezető közös megegyezéssel bont, feladatait a jövőben, a jelenlegi vezetőség látja el. A klub köszöni az itt eltöltött időszak alatt végzett munkáját és reméljük, hogy továbbra is elkötelezett híve marad a Lombard csapatának. Árki Gábornak a jövőbeni munkájához sok sikert kívánunk!

A változásokról természetesen folyamatosan tájékoztatást adunk szurkolóinkat.

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC
VEZETŐSÉGE”

A fentiek értelmében több játékos is távozhat Pápáról, emellett hallani olyan híreket, miszerint a játékosok egyre elégedetlenebbek, miután négyhavi bérrel tartoznak nekik a klubnál, a vezetőség azonban keresi a megoldást.

Gavalovits Sándor