Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Milliós bombaüzlet Londonban!

A minap egy nagyon előnyös szponzorszerződést jelentettek be, az angol bajnokságot vezető Arsenal együttesénél. A Premier League egyik legpatinásabb klubja ugyanis globális partnerségre lépett az egyik legnagyobb telekommunikációs-eszköz gyártóval, a kínai Huawei-jal.

www.arsenal.com

Az Arsenal, és a Huawei az Emirates Stadion előtt jelentette be az együttműködés létrejöttét, és annak részleteit, az ilynekor nagyjából megszokott PR-sallangokkal megfűszerezve. Bár a konkrét számokról, kiváltképp a szponzordíjról nem sok szó esett. A nyilvános, és jó kedélyű sajtótájékoztatón, amelyen Arsene Wenger menedzser, illetve néhány játékos (Aaron Ramsey, Lukas Podolski, és Mesut Özil) vett részt elárulták, hogy a két fél közötti megállapodás, a 2015-16-os szezon végig lesz érvényes.

www.arsenal.com

A jelek, és az elmondottak szerint mindkét fél tisztában van vele, hogy két ekkora márkát összekötni, amelyek a világ egyik legjobb labdarúgó klubját, illetve az egyik legdinamikusabban terjeszkedő elektronikai cégét, nem kis sikert jelent, a mai, pénzügyileg beszűkült lehetőségekkel bíró világban.

Vélemények:
Tom Fox, az Arsenal kereskedelmi vezérigazgató-helyettese: „Örülünk, és üdvözöljük, hogy a Huawei az Arsenal hivatalos partnere lett. Ez az első megállapodás, amit aláírtunk, egy kínai márkával, ez pedig ugyanúgy bizonyítja elkötelezettségünket, mint az előszezoni túráink. A Huawei igazi vezető a területén, a világ népességének több mint egyharmadát szolgálja ki.”

Mark Mitchinson, a Huawei Egyesült Királyságbeli ügyvezető alelnöke: „A Huawei örömmel lesz az Arsenal partnere, mely egyik a világ egyik vezető labdarúgó klubja. Mi egy fiatal, dinamikus márka vagyunk, ám vezetők a technika területén, és ezért akartunk globális kapcsolatba lépni egy másik nagy branddel, mint az Arsenallal. Bízunk benne, hogy együtt tudunk dolgozni a csapattal az Emirates Stadionban, az elkövetkezendő néhány évben.”

A hírek szerint az Arsnel stábjának minden tagja, és az összes játékos ezentúl rendszeresen megkapja, a legújabb, és legkomfortosabb okostelefonokat a gyártótól.

Balogh József