Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Ferencváros kiállítást nyitott az El-hősök tiszteletére

A Ferencváros a szerdai napon megnyitotta a Groupama Arénában található Fradi-múzeumban a 2022-2023-as Európa-liga-menetelésről készült időszakos kiállítását…

 

A Ferencváros “EL-HŐSÖK” címmel kiállítást nyitott a Groupama Arénában található Fradi Múzeumban, amely októberig lesz megtekinthető az érdeklődők számára.

“Leginkább azoknak ajánlom ezt a tárlatot, akik azt gondolják: kár erőlködni, úgysem sikerül Nagy utat tett meg a klub, amíg eljutott oda, hogy immár évek óta ott van valamelyik nemzetközi kupa csoportkörében, és most a tavaszt is megértük. Tizenhat mérkőzés, huszonnégy gól, csaknem háromszázötvenezer néző, milliónyi élmény. És ebben benne van Budapest, ez a gyönyörű város, a Groupama Aréna és a Puskás Aréna – fantasztikus helyszínek. Ahogy a magyar válogatott, a Ferencváros is rengeteget fejlődött, és büszke lehet az elért eredményekre” – mondta a kiállítás megnyitása alkalmából Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke.

Beszédében egy ősi kínai mondást is idézett, amely szerint “Nem a kutya mérete a fontos, hanem a harc mérete a kutyában”, Kubatov azt mondta, ez a Ferencváros.

A zöld-fehérek elnöke elárulta, neki a Trabzonspor elleni Európa-liga-csoportkörös mérkőzés a legemlékezetesebb.

A kiállítás megnyitóján jelen volt a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov és csapatkapitánya, Dibusz Dénes is.

“Nagyon megtisztelő, hogy itt lehetek a megnyitón. Megpróbáltuk hasznosan kitölteni a válogatott mérkőzések miatti szünetet, de ez nem könnyű, mert sok játékosunk csatlakozott nemzeti együtteséhez, azokkal dolgoztunk, akik a Népligetben maradtak. Nagyon jó végignézni az Európa-liga-mérkőzéseket megörökítő fotókat, mindig felidézik a hangulatot, és annak örülök a leginkább, hogy a szurkolóknak örömet szereztünk” – mondta az orosz szakember.