Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: “Új” Manchester City épül Spanyolországban?

Spanyol sajtóhírek szerint hamarosan külföldi kezekbe kerülhet a Valencia labdarúgócsapata, a klubot ugyanis a szingapúri milliárdos Peter Lim felvásárolhatja.

Újabb sikerkorszak köszönthet be a Mestallában? (stadiumguide.com)

Hol van már az az idő, amikor a Valencia Bajnokok Ligája döntőben volt érdekelt?! A 2000-es évek eleji sikercsapat természetesen már a múlté, a jelenben igen komoly problémákkal küzdenek a “denevérek”.

A Valencia az évek alatt hatalmas adósságállományt halmozott fel, melynek egyik jele, hogy a klubnak évről-évre meg kellett válnia legjobbjaitól – David Villa és Silva, Jordi Alba, vagy éppen Roberto Soldado csak pár név ennek a listának az élén.

Hogyha igazak a híresztelések, akkor a Valencia hamarosan külföldi befektető kezébe kerülhet; a legesélyesebb potenciális vevőnek a spanyol források Peter Lim-t, a szingapúri milliárdost nevezik meg. Lim úr állítólag eltüntetné a klub adósságállományát, és a Manchester City példáját követve sikercsapatot építene a Túria partján.

A szingapúri úriember állítólag a hatalomátvételét követően – melyre akár már januárban sor kerülhet – 50 millió eurót azonnal a csapat megerősítésére fordítana.

További fejlemények hamarosan várhatóak az ügyben!

Nagy Ákos