Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német csatártehetséggel erősít a Hoffenheim

A német harmadik vonalban már meghatározó játékos, de rendszeres tagja az utápótlásválogatottaknak is. A következő szezontól a Bundesligában bizonyíthat.

Hivatalos megosztóján jelentette be a TSG 1889 Hoffenheim együttese, szerződtették Janik Haberert. A mindössze 19 esztendős német csatár jelenleg a harmadik ligában érdekelt SpVgg Unterhaching alkalmazásában áll és kulcsszereper válla a jó szereplésben.

Janik Haberer – actzehn99.de

Haberer 20 bajnokin lépett pályára, ezeken három gólt szerzett és további kettőt készített elő. A német U20-as válogatott csatár a szezon végén csatlakozik a Hoffenheim csapatához, a tavasszal így még jelenlegi klubjában bizonyíthat.

“Janik Haberer egy nagyon tehetséges játékos, akinek a személyisége is teljesen passzol hozzánk. Célzottan akarjuk a Bundesliga állította kihívások elé állítani, és örülünk neki, hogy a Hoffenheim mellett döntött.” – mondta Alexander Rosen, a Hoffe sportigazgatója.

Haberer az Unterhaching saját nevelésű futballistája, már közel 40 bajnokin jutott szóhoz, a korosztályos válogatottakban ez a szám hat.

A Hoffenheim 2018-ig szóló szerződést kötött Habererrel, amely a szezon végén lép érvénybe.

Kostyál Balázs