Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A titkosszolgálat védi majd a Crvena új edzőjét

A napokban jelentek meg híresztelések arról, hogy a következő szezontól izraeli tréner veheti át a szerb Crvena zvezda csapatának irányítását…

Egybehangzó nemzetközi sajtóhírek szerint a következő idénytől a Maccabi Haifát irányító Barak Bakhar veszi át a Crvena zvezda irányítását.

A belgrádi csapat az idei szezonban az utolsó helyen végzett a Ferencváros Európa-liga-csoportjában, és hiába vezeti fölényesen a szerb bajnokságot, a további előrelépés reményében Milos Milojevic helyére új szakembert készülnek kinevezni.

A kiszemelt 43 éves izraeli tréner játékosként 2008-ban bemutatkozhatott volna a válogatottban is, ám a szabályok szerint mivel nem volt katona, így el kellett végül tekinteni a behívásától, emiatt 70 napot börtönben is kellett töltenie.

A kiszivárgott híresztelések értelmében Bakhar kétéves szerződést köthet a belgrádiakkal, akik szezononként egymillió fontot fizethetnek neki, a tréner biztonságára pedig az izraeli titkosszolgálat, a Moszad felügyel majd, akik évek óta figyelik és védik a külföldön élő izraeli sportolókat.