Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentína: “Mindent meg fogunk tenni Messi hazatérése érdekében!”

A minap ugyan még arról számoltunk be, hogy Lionel Messit egy futballtörténelmi szerződéssel Szaúd-Arábia csábítják, mára már újabb fejlemény jelent meg a hétszeres Aranylabdás klasszis jövőjét illetően.

(Photo by Matías Baglietto/NurPhoto via Getty Images)

A Paris Saint-Germain együttesénél a nyáron jelen állás szerint szabadon igazolható játékossá váló argentin ikont korábbi nevelőegyesülete a Newell’s Old Boys is megkörnyékezhetett már, hatva egy esetleges szerződés érzelmi vonalára.
Mint ismert, Messi 13 esztendősen hagyta el szülővárosa csapatát, a Newell’s-t, és lett az FC Barcelona játékosa, ám az argentin klubnál azóta sem titkolják, szeretnék, ha számukra igazán ‘meseszerű’ véget érne Messi csodálatos karrierje.

“Valósítsuk meg a Lionel Messi leigazolására vonatkozó álmunkat!” – adta ki az ukázt a minap a rosarioi klub elnökhelyettese, Pablo Allegri, a helyi La Red Rosario rádió műsorában adott interjújában.

“Megpróbálunk megtenni mindent, hogy az álmunk valósággá váljon! Messi Rosario szülöttje, ez az ő városa, itt mindenki előtte tisztelegne. 100%-ig elkötelezettek vagyunk a célunk mellett! Itt mindenki Messiről álmodik! Messivel a Newellsó’s hirtelen a kontinens legnépszerűbb csapata lenne. Mindent megfogunk tenni a hazatérése érdekében, nem számít, mennyi időt kell erre várnunk!” – folytatta Allegri, aki arra is utalt, hogy bizony egyre nagyobb az összefogás Messi szerződtetése érdekében.

“Alejandro Dominguez, a CONMEBOL (dél-amerikai konföderáció, a kontinens országait tömörítő labdarúgó-szövetség – a szerk.) elnöke jogosan mondta, hogy Messinek meg kellene nyernie még karrierjében a Libertadores-kupát – Abszolút így gondolom én is. Beszéltünk már Dominguz úrral arról, hogy miképpen segíthetnénk egymás munkáját abban, hogy Messi futballozhasson a sorozatban. Egyet értettünk abban, hogy mindent meg kell tennünk, hogy ez megtörténhessen. Messit mindenki hazavárja!” – így a Newell’s ambiciózus alelnöke.