Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: nehéz túra vár(hat) Xaviékra a sereghajtó otthonában?!

Meglehetősen furcsa mérkőzés várhat az FC Barcelonára a tabellán utolsó Elche otthonában szombat este, 21:00-tól rendezett találkozón (Tv: Spíler 2).

A találkozó abszolút esélyese ugyan a listavezető katalán gárda, azonban ha figyelembe vesszük az Elche már-már reménytelen helyzetét hatalmas lemaradása miatt, valamint a Barca több mint megnyugtató előnyét az élen a Real Madrid előtt a tabellán, akkor bizony az ilyesfajta találkozók szoktak a legnehezebb győzelmek lenni (…) Nem is beszélve arról, hogy a katalánok fentebb is látható kerete meglehetősen tartalékosnak tűnik, igaz kényszerből.

Xavi ugyanis több kulcsjátékosát nélkülözni kényszerül, miután a még mindig nem teljesen egészséges Pedri és Ousmane Dembelé mellett Raphinha, Frenkie De Jong és Andreas Christensen sem léphet pályára; de egyes beszámolók szerint ráadásul Ronald Araujó játéka is kérdéses: Raphinha ötödik sárga lapja miatti eltiltását tölti, De Jong és Christensen pedig sérülés miatt hagyja ki a hétvégi találkozót. Ronald Araujó kapcsán pedig még pénteken is arról lehetett hallani, hogy az uruguayi hátvédet az orvosok vizsgálták, amely után végül bekerült a Barca utazó keretébe.

Kíváncsian várjuk Xavi szombat esti keződcsapatát, valamint azt, hogy kapnak-e esélyt a csapattal elutazó olyan fiatal játékosok, mint Marc Casadó, Ángel Alarcón, Aleix Garrido vagy Estanis Pedrola?!