Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brutális balesetet szenvedett a marokkói labdarúgó – videóval

Súlyos közúti balesetet szenvedett a belga első osztályú OH Leuven 25 éves játékosa…

(Photo by Plumb Images/Getty Images)

A belga első osztályú OH Leuven marokkói légiósa, Sofian Kiyine autójával egy sportcsarnokban landolt, miután 200 km/órás sebességgel egyenesen áthajtott egy körforgalmon és áttörte az épület falát.

A klub hivatalos tájékoztatása szerint a játékost a baleset után a legközelebbi kórház sürgősségi osztályára szállították további vizsgálatok céljából, állapota nem életveszélyes, de a hírek szerint töréseket szenvedett. A balesetben más jármű vagy személy nem volt érintett. A sportcsarnokban nem sokkal korábban gyermekek edzettek, de szerencsére akkor már üres volt a játéktér, amikor az ámokfutó focista berepült az autójával.

A baleset a Liége melletti Flémalle-ban történt, ahol 90 km/órás sebesség lett volna a megengedett. Kiyine fékezés nélkül hajtott át egy körforgalmon, aminek a belső szegélye úgy megdobta a járművet, hogy az egyenesen keresztül repült a közeli sportcsarnok falán.

Az egykori marokkói korosztályos válogatott középpályás korábban a Lazio alkalmazásában több olasz csapatnál is szerepet vállalt.