Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jet-Sol Liga, női NB I: Salkovics Gáboré a kormányrúd Kispesten

Szezonbeli harmadik edzőjét nevezte ki a Honvéd. A női élvonal sereghajtójánál a tavasszal Salkovics Gábor irányít majd, miután Zacsovics Tibor távozott posztjáról.

Salkovics Gábor váltja Zacsovics Tibort Kispesten – kise.hu

Nem lesz ismeretlen Salkovics Gábor a Honvédnak, hiszen ősszel ő segítette Zacsovics Tibor munkáját, miután a harmadik forduló után Földesi Károllyal szerződést bontott a klub. Dénes András ügyvezető a Foci a köbön portálnak nyilatkozott az új szakmai stábról. „Salkovics Gábor a Budapest Honvéd női labdarúgó-csapatának új vezetőedzője. Gábort a stáb tagjaként Árva József és Korcsogh Orsoly, valamint Csuhai Géza kapusedző és a speciális képzésért felelő Babály László segíti majd. Salkovics Gábor UEFA A-licences szakember, aki dolgozott már női csapattal, korábban a KISE – például Vadas Nikolett, Zvara Tímea, Hegyi Szilvia és Garamvölgyi Nikolett – és az MTK utánpótlás-csapatának edzője is volt. Veretes a pályafutása a férfi utánpótlásban is: vezette a Sándor Károly Akadémiát, jelenleg pedig a Budapest Honvéd utánpótlásának (U14-U7) vezetője.”

A kispestiek sereghajtóként várják a Jet-Sol liga alapszakaszának utolsó két fordulóját, mindössze 3 ponttal,(A Viktória elleni mérkőzés után egy büntetőpontot levontak a piros-feketéktől).

Gavalovits Sándor