Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csercseszov: “Mondtam neki, hogy maradjon két lábbal a földön…”

A Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a MOL Fehérvár ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) elmúlt hétvégi fordulójában…

 

A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a találkozó után a csereként beállva duplázó ifj. Lisztes Krisztián teljesítményét méltatta:

“Elmondtam neki, hogy ettől még maradjon két lábbal a földön és nehogy elszálljon. Nálunk nem fontos, hogy egy játékos hány éves, annak örülök, hogy már egy hónapja sérülésmentes, és miután nem utazott el az utánpótlás-válogatottal, így el tudta végezni a megfelelő edzésmunkát az irányításom alatt, s ezzel lehetősége nyílt, hogy segítse a mai meccsen a csapatot. Remélem, innentől kezdve konstansan tudja végezni az edzésmunkát sérülés és betegség nélkül. Az ugyanis még egy idősebb játékosnál is gondot okoz, ha emiatt kihagyásra kényszerül, ilyen fiatal korban pedig még nehezebb felhozni egy bizonyos szintre a játékost.” 

A 18. születésnapját csak a jövő hónapban ünneplő játékos meghatottan nyilatkozott a meccs után: “hallottam, ahogy a szurkolók a nevemet skandálják – meghatódtam. Szuper érzés volt ilyen fantasztikus drukkerek előtt játszani, nagyon boldog vagyok a két gólom miatt. Igaz, akkor lett volna felhőtlen az örömöm, ha nyerünk, ám így is jó érzéssel gondolok vissza a mérkőzésre.”

A bajnokságot kilenc pont előnnyel vezető Ferencváros a következő fordulóban a harmadik helyezett Paks otthonába látogat.