Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Messi nem levezetni készül, szűkülnek a lehetőségei! – sajtóhír

Az argentin TNT Sports újságírója, Arturo Bulian szerint Lionel Messire a nyáron ha távozik a Paris Saint-Germain együttesétől, nem levezetni készül, így (még nem) menne sem az észak-amerikai profi labdarúgó-ligába (MLS), sem pedig Szaúd-Arábiába.

Korábban beszámoltunk róla, hogy az MLS-ben is küldetésüknek érzik, hogy Lionel Messi karrierje utolsó éveiben a ligában futballozzon. Arturo Bulian értesülése szerint az USA-ban még várniuk kell Messire, aki a 2024-es Copa Americán úgy kíván részt venni az argentin válogatottal, hogy a legmagasabb szinten futballozik.

“A 2024-es Copa már nagyon közel van. Messinek a világbajnokság megnyerése után ez egy újabb kihívás. Őt ismerve ott akar lenni a tornán, addig pedig a legmagasabb szinten futballozni.” – fogalmazott Arturo Bulian, majd még hozzátette, hogy éppen ezért a hétszeres Aranylabdás klasszis lehetőségei szűkülnek.

“Úgy gondolom, hogy Szaúd-Arábiáról vagy az MLS-ről még nagyon de nagyon korai beszélgetnünk. Nagyon távoli lehetőségek ezek.” – jelentette ki az újságíró, akinek szavai nyomán máris reménykedhetnek az FC Barcelonánál?!