Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbítana középpályásával a Real Madrid! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese kész új szerződést kínálni meghatározó középpályásának, Eduardo Camavingának.

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

A legfrissebb spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid vezetősége azon dolgozik, hogy új szerződést ajánljon középpályásának, Eduardo Camavingának. A fővárosi alakulat ugyanis rendkívül elégedett a francia játékos teljesítményével. Camavinga 2021 nyarán igazolt a Real Madridhoz, azóta pedig egyre meghatározóbb tagjává vált a csapatnak. Ezt jól mutatja, hogy a 20 éves játékos az előző idényben 40 mérkőzésen kapott lehetőséget 1700 perc erejéig, míg a most futó szezonban 44 találkozón már 2589 játékperc áll a neve mellett. A középpályást az aktuális kontraktusa 2027 nyaráig köti a Realhoz, és a hírek szerint ezt további két évvel toldanák meg. Ezen kívül jelentősen megemelnék Camavinga fizetését, valamint a kivásárlási árát 1 milliárd euróra emelnék, hogy “elhajtsák” az érdeklődőket, a beszámolók alapján ugyanis jelenleg több angol topcsapat is szeretné őt a soraikban tudni.

Eduardo Camavinga a Real Madrid színeiben eddig 84 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 60 millió euróra taksálja a transfermarkt.