Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: új szerződést kötne gólvágójával az Aston Villa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese kész új szerződést kötni támadójával, Ollie Watkinsszal.

(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

Egybehangzó sajtóhírek szerint az Aston Villa gárdájának kiemelt célja, hogy új szerződést kössön támadójával, Ollie Watkinsszal. A 27 éves játékos ugyanis kiváló szezont fut a birminghami alakulatnál, amely az utóbbi időben olyan jó szériában van, hogy 6 pontra megközelítették a nemzetközi kupaporondot érő 5. helyet. Ennek egyik fő letéteményese Watkins, aki a világbajnokság óta lejátszott 14 mérkőzésen 9 góllal és 2 gólpasszal járult hozzá a Villa sikereihez. A támadónak az aktuális kontraktusa 2025 nyaráig érvényes, ezt hosszabbítanák meg további 2-3 évvel, valamint a fizetését is jelentősen megemelnék, olyannyira, hogy a legjobban fizetett játékosok közé kerülne a klubnál.

Ollie Watkins 2020 szeptemberében igazolt az Aston Villához a Brentfordtól. A klub színeiben azóta 107 találkozón lépett pályára, amelyeken 39 találatot és 12 előkészítést jegyzett.