Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: rutinos kapussal erősített a bennmaradásért küzdő csapat – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) a bennmaradásért harcoló Nyíregyháza Spartacus változást jelentett be…

 

A Nyíregyháza Spartacus hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződtette egykori kapusát, a csapatnál már korábban megforduló Hegedüs Lajost.

A 35 éves kapus korábban többek között a Paks, a Puskás Akadémia és az MTK kapusa is volt, több mint 200 NB-I-es meccsen védett. Marco Rossi szövetségi kapitány keretének is tagja volt egy időben.

Hegedűs legutóbb az NB III-as Dunaújvárosban védett az ősszel, a Szparinak kapusa sérülése miatt volt szüksége egy gyors segítségre.

“Örülök, hogy visszatérhettem! Dunaújvárosban voltam legutóbb, ahol januárban a profi futball megszűnt, és azóta egy ilyen lehetőségre vártam. Nagyon nagy bennem a bizonyítási vágy, mert amikor itt voltam, az sem csapat szinten, sem egyénileg nem úgy sikerült ahogy szerettem volna. Nagyon motivált vagyok, segíteni akarok a Szparinak. Igyekeztem magam végig olyan szinten tartani, hogy azonnal bevethető legyek, és a keretet is alkalmasnak tartom arra, hogy elérjük a célokat. Szinte mindenkit ismerek, vannak akikkel játszottam együtt a Spartacusban vagy az MTK-ban, így a beilleszkedéssel sincs gond” – mondta a kapus.

“Kilenc találkozó vár még ránk a bajnokságban, és fontos hogy legyen egészséges, rutinos kapusunk. Fejér Béla a héten újabb kontrollvizsgálatokon vett részt, és sajnos további kezelésekre van szüksége, rá még edzéseken sem számíthatunk. Hrabina Alex az MTK elleni meccs másnapján jelezte, hogy fáj a háta. Ezért ezen a poszton mindenképpen szükségünk volt egy azonnal bevethető játékosra. Hegedüs Lajos ősszel Dunaújvárosban védett, jó erőállapotban van, jól ismerem őt, így megállapodtunk a hálóőrrel” – tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.