Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Matheus Nunes bombagólja döntött, a Wolves otthonában kapott ki a Chelsea! – videóval

A Wolverhampton otthonában szenvedett vereséget a Chelsea az angol bajnokság (Premier League) 30. fordulójában, a találkozó egyetlen gólját Matheus Nunes szerezte…

(Photo by Andrew Kearns – CameraSport via Getty Images)

A mérkőzés egyetlen találata a 31. percben született, amelyet a Wolverhampton neve mellé jegyezhettünk fel. Egy beadását követően Kalidou Koulibaly csúsztatta éppen Matheus Nunes elé a labdát, aki hatalmas bombát akasztott Kepa hálójába. A Chelsea továbbra is gyengélkedik, egyelőre az edzőváltás nem hozta meg a várt fejlődést. 

Wolverhampton – Chelsea 1-0 (1-0)
Helyszín: Molineux Stadion (Wolverhampton)
Gólszerzők: Nunes (31.) ill.

Videós összefoglaló:

A vezetést egy elképesztő góllal szerezte meg a Tottenham. A 10. percben Son szánta el magát egy lövésre jó 16 méterről, mely végül védhetetlenül a bal felsőben kötött ki. A 34. percben egyenlített a Brighton, March szöglete után Dunk bólintott a kapuba. A 79. percben újra magához ragadta az előnyt a Spurs. Höjbjerg gurította vissza nagyon okosan a második hullámban érkező Harry Kane elé a labdát, aki a jobb felsőbe lőtt. Győzelme miatt a Tottenham továbbra is ott van a BL-t érő helyek közelében. 

Tottenham – Brighton 2-1 (1-1)
Helyszín: Tottenham Hotspur Stadium (London)
Gólszerzők: Son (10.), Kane (79.) ill. Dunk (34.)

Videós összefoglaló:

A Brentford ugyan már a 8. percben bevette a Newcastle kapuját Ivan Toney révén, ám les miatt utólag elvették a gólját. A 30. percben büntetőt végzett el Toney, melyet rendkívül gyengén küldött meg a hazai együttes gólfelelőse, így Pope könnyedén hárította. Az első félidő ráadása során javított az angol csatár, a Brentford ismét tizenegyest kapott, Ivan Toney ezúttal nem hibázott. A második játékrészben fordított a Newcastle. Az 54. percben Joelinton csapta be védőjét egy higgadt csellel, majd kissé élesebb szögből a kapuba gurított. A 61. percben Callum Wilson passzolt Isak elé, aki egyből lövésre szánta el magát, melyet követően a labda a kapuba bal oldalában kötött ki. Eddie Howe csapata zsinórban az ötödik bajnoki mérkőzését nyerte meg, ezzel továbbra is a 3. helyen áll a klub a Premier League-ben.

Brentford – Newcastle 1-2 (1-0)
Helyszín:
Brentford Community Stadium (London)
Gólszerzők: Toney (45+1.) ill. Joelinton (54.), Isak (61.)

Videós összefoglaló:

A 30. forduló végeredményei és további programja:

Szombat:
Manchester United – Everton 2-0
Aston Villa – Nottingham 2-0

Brentford – Newcastle 1-2
Fulham – West Ham 0-1
Leicester – Bournemouth 0-1
Tottenham – Brighton 2-1
Wolverhampton – Chelsea 1-0
18:30 Southampton – Manchester City (Tv: Match 4)

Vasárnap:
15:00 Leeds – Crystal Palace (Tv: Spíler 1)

17:30 Liverpool – Arsenal (Tv: Spíler 1)

A bajnokság aktuális állása: