Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paks: “Megérdemelten nyertünk”

A Paks 3-2-es győzelmet aratott a Ferencváros ellen a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 26. fordulójának szombat esti rangadóján…

 

A sorozatbeli hatodik győztes meccsével klubcsúcsot felállító Paks vezetőedzője, Bognár György érthető módon eléegedetten értékelt a Ferencváros legyőzését követően:

“Szerintem megérdemelten nyertünk. Kellőképpen egységesek és agresszívak voltunk, jól működött a csapatjátékunk. A ferencvárosiak frusztráltak voltak, sokat szabálytalankodtak feleslegesen, a kiállításon kívül kaphattak volna még egy piros lapot, gondolok itt elsősorban arra az esetre, amikor Adnan Kovacevic lekönyökölte Varga Barnabást. Hozzá kell tennem, egyénileg jó volt a Fradi, gyors játékosai az első félidőben sokszor lefordultak rólunk, amivel sok gondot okoztak nekünk. A meccs első harmadában nem tudtunk úgy labdát szerezni, ahogy szerettünk volna, ezért átszerveztük a csapatot, kihoztuk a védelemből Vas Gábort, Hahn Jani kiment bal oldalra, Szabó János visszament harmadik védőnek. Ezt követően megfordult a játék, a kis Vas például rengeteg labdát szerzett.”

A szakembert megkérdezték, hogy már csak előrenéznek-e a tabellán? “Hátra minek nézzünk?! Van három-négy csapat, amely a dobogóért harcol, szerintem még körbeverjük egymást. Két-három hét múlva tisztább lesz a kép, akkor derül majd ki, kinek van a legnagyobb esélye arra, hogy érmet szerezzen” – vélekedett Bognár.

A Paks hét fordulóval a bajnokság vége előtt egyetlen ponttal előzi meg a Debrecent a harmadik helyen.