Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kinevezte új edzőjét a Boca Juniors – HIVATALOS

Hugo Ibarra menesztése után a Boca Juniors a hétfői napon hivatalosan is kijelölte, hogy melyik szakember veszi át a csapat irányítását…

Azok után, hogy az utóbbi időben számtalan név szóba került a Boca Juniors lehetséges új vezetőedzőjeként, az argentin bajnoki címvédő megerősítette, hogy Jorge Almirón lesz a csapat új trénere.

Az 51 esztendős argentin tréner eddigi legnagyobb sikerét a Lanús edzőjeként érte el, amikor 2016-ban bajnoki címet szerzett a csapattal. Azon kívül olyan argentin csapatokat irányított az elmúlt években, mint a Godoy Cruz, az Independiente vagy a San Lorenzo, de volt egy második, kevesebb sikert tartogató szerepvállalása is a Lanúsnál 2021 decembere és 2022 júliuasa között. Almirón Mexikóban és Kolumbiában is edzősködött, valamint több ízben volt a spanyol Elche trénere, melyet öt meccs erejéig múlt ősszel is irányított.

A Boca az idény első kilenc fordulója alatt szerzett 14 pontjával egyelőre csak az argentin bajnokság (Liga Profesional) középmezőnyében található.

Almirón a hétközi fordulóban éppen az egyik korábbi csapata, a San Lorenzo ellen mutatkozhat be a “genovaiak” kispadján.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!