Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: a bajnoki rivális vinné Harry Maguire-t! – sajtóhír

A “vörös ördögöknél” kiszorult a kezdőcsapatból az angol válogatott labdarúgó, ennek következtében a több lehetőség reményében távozna a védő, ráadásul edzője már egyáltalán nem számít rá a következő szezontól.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

A 90min értesülései szerint a Newcastle United szeretné leigazolni a Manchester United csapatkapitányát, Harry Maguire-t. A 30 éves játékos szerződése 2025-ig szól a manchesteri csapattal, de Erik ten Hag nem számít már rá, így egy jobb ajánlat esetén túladnának rajta a “vörös ördögök”.

Az 55-szörös angol válogatott középhátvéd 2019-ben csatlakozott a Manchester Unitedhez a Leicester Citytől az akkor Premier League rekordot jelentő 87 millió euróért cserébe. Azóta minden versenysorozatot figyelembe véve 169 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 7 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.

Maguire távozása mellett szólhat még az is, hogy jelenleg korántsem számít közönségkedvencnek a manchesteri csapatnál, a szurkolók több ízben is kikezdték őt, ezért egy környezetváltozás valószínűleg jót tenne neki.