Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVSC: Selim Bouadláért jött ajánlat, Tisza érkezése kérdéses, világításpróba

A hajdúsági klub igazgatója, Róka Géza megerősítette a klub honlapjának, hogy Selim Bouadláért valóban érkezett konkrét ajánlat, míg Tisza Tiborral távol állnak a felek elképzelései.

„Valóban érkezett ajánlat Selim Bouadlaért. A labdarúgó nagy értéke a DVSC-Teva csapatának, szükség lenne rá tavasszal a bajnoki címért folytatott versenyfutásban. A klub anyagi stabilitására azonban kedvező hatással lenne, ha jelentős összegért sikerülne értékesíteni a középpályás játékjogát. Alaposan meg kell fontolni, hogyan döntünk.” – fogalmazott Róka Géza Bouadlával kapcsolatban, míg Tisza Tiborról elmondta, hogy ugyan kiváló labdarúgó, és sajnálja, hogy még nem mutatkozhatott be a DVSC színeiben az élvonalban. „Tisza Tibort kiváló labdarúgónak tartjuk, tizenkilenc éves koráig a DVSC-ben nevelkedett. Nagyon sajnáljuk, hogy eddigi pályafutása során nem lépett pályára NB I-es mérkőzésen a Loki színeiben. Úgy látjuk, erre jelenleg is kevés az esély, mert a játékos és a klub elképzelései igen távol állnak egymástól.”

Világításpróba az új arénában

nagyerdeistadion.hu

Közben ma kora este megejtették az Új Nagyerdei Stadion világításpróbáját. A naplementében felkapcsolt reflektorok hangulatossá varázsolták a stadiont.
Összesen 216 lámpatestet szereltek fel, melyek együtt 1800 lux fényerővel bírnak, ez a teljesítmény tökéletesen megfelel a HD minőségű mozgókép-készítés követelményeinek. Ezen kívül már a két, egyenként 52 négyzetméteres eredményjelző tartószerkezetét is, így már csak a pálya vonalazása, a szögletzászlók és a kapuk hiányoznak.

nagyerdeistadion.hu

A beruházó és a klub vezetői kiválasztották a kispadok üléseit is. Ebben már világszínvonalú lesz a debreceni stadion, ugyanis a manchesteri Old Trafford és a madridi Bernabéu stadion kispadjait felszerelő cég szállítja ezeket. A szakmai stáb a címerrel ellátott ülésekről figyelheti a jövőben a találkozókat.

nagyaerdeistadion.hu

Az öltözőkben már kicsempézték a vizes blokkokat és a zuhanyzókat, már csak festés és padlóburkolás van hátra.

A sajtóközpont és a konferenciaterem sikeres gépészeti teszten van túl, valamint a gyep is optimális állapotban van. Január harmadik hétvégéjén – tehát jövő héten – körbeér a tetőt befedő membrán. A stadionprojekt kommunikációs felelőse kiemelte, a műszaki készültség menetrend szerint halad, így semmi akadálya az áprilisi próbaüzemnek, illetve a májusi megnyitásnak.

Gavalovits Sándor