Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: sikerült megállapodni a tehetséges védővel a szerződése meghosszabbításáról! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese hamarosan bejelentheti, hogy sikerült új szerződést kötniük Alejandro Baldéval.

(Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images)

Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona együttese a közeljövőben bejelentheti, hogy sikerült megállapodni Alejandro Baldéval a szerződése meghosszabbításáról. A 19 éves futballista az idei szezonban robbant be a köztudatba, miután hétről-hétre kiváló teljesítményt nyújt a katalán sztárcsapatnál, és posztriválisával, Jordi Albával szemben is meg tudja állni a helyét. Baldét a jelenlegi szerződése 2024 nyaráig köti a Barcelonához, de a beszámolók alapján az új kontraktusa 2027 nyaráig lesz érvényes. Ezen kívül Balde szerződésében szerepelni fog egy 1 milliárd eurós kivásárlási ár, valamint a játékos felé a klub garanciát vállalt arra, hogy a keretbe való beregisztrálása nem fog problémát okozni az új megállapodása alapján sem. A Barcelona azért szeretné minél hamarabb nyélbe ütni az üzletet, mert Baldé iránt több sztárcsapat is érdeklődik, de a katalánok helyzetét megkönnyítheti az a tény, hogy a fiatal tehetség is a Barcánál képzeli el a jövőjét.

Alejandro Balde ebben a szezonban összesen 35 mérkőzésen 2387 perc erejéig lépett pályára a Barcelona színeiben, amelyeken 6 gólpasszt jegyzett.