Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Boca Juniors új edzője álmai lehetőségét kapta

Ahogyan arról beszámoltunk, az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Boca Juniors együttese a minap új vezetőedzőt nevezett ki a csapat élére…

 

A Boca Juniors újdonsült vezetőedzője, Jorge Almirón nem tagadta, hogy már korábban reménykedett egy hasonló lehetőség eljövetelében:

“Amikor a Lanússzal megnyertük a bajnokságot 2016-ban, bennem volt a gondolat, hogy lehetőségem lesz egy nagyobb csapatot irányítani. Végül kicsit más úton haladt tovább a karrierem, de most itt vagyok. Amikor beléptem, úgy éreztem magam, mintha egy filmben lennék. Két éve még turistaként jártam itt fotózkodni, most pedig én lehetek a Boca Juniors edzője. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy sosem álmodtam erről.”

A Boca az idény első kilenc fordulója alatt szerzett 14 pontjával egyelőre csak az argentin bajnokság (Liga Profesional) középmezőnyében található.

Almirón a hétközi fordulóban éppen az egyik korábbi csapata, a San Lorenzo ellen mutatkozhat be a “genovaiak” kispadján.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!