Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbított védőjével a Chelsea! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese hivatalos oldalán jelentette be a hírt, miszerint Ben Chilwell új szerződést írt alá a csapattal.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

A Chelsea együttese hivatalos közleményben jelezte, hogy sikerült megállapodni Ben Chilwellel a közös folytatást illetően. Az angol futballistát a korábbi kontraktusa 2025 nyaráig kötötte a londoni alakulathoz, ezt toldották meg a felek további két évvel. A Chelsea számára azért volt fontos a hosszabbítás, mert több topcsapat, köztük a Manchester City is szerette volna leigazolni Chilwellt, ám a játékos elmondta, hogy hosszú távon is a “Kékeknél” képzeli el a jövőjét.

Nagyon jól érzem magam a Chelseanél, ezért rendkívül boldog vagyok amiatt, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésemet. Ez azt jelzi, hogy a klub a hosszabb távú terveiben is számol velem, ami mindig jó érzés egy játékos számára. Eddig is keményen dolgoztunk a sikerért, és a jövőben is mindent meg fogok tenni azért, hogy a játékommal komoly célok eléréséhez segítsem hozzá a klubot. Remélem még sokszor mosolyt tudunk csalni a szurkolók arcára, akiknek köszönhetően az én beilleszkedésem is sokkal könnyebben ment, amikor ide igazoltam.

Ben Chilwellt 2020 nyarát szerződtette 50,2 millió euró ellenében a Chelsea a Leicester Citytől. A klub színeiben azóta 80 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 9 gólig és 12 gólpasszig jutott.