Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: Az olasz bajnok felfigyelt a középpályásra – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések arról számolnak be, hogy a Juventus figyelmét felkeltette Vécsei Bálint, a Honvéd játékosa. A klub nem kommentálta a hírt.

honvedfc.hu

A tuttomercatoweb.com hozta le a hírt, miszerint a Juventus figyeli Vécsei Bálintot, a Budapest Honvéd U21-es válogatott középpályását. Marco Rossi a héten kifejtette, Vécsei nemzetközi szinten is figyelemre méltó tehetség. Nem éppen ezért, de az olasz portál tudni véli, hogy az „Öreg Hölgy” figyelmét nem kerülte el a húsz esztendős labdarúgó.

Olasz hírportálok Adelmo Pagliucára, az átigazolási oldal helyettes vezetőjét jelölik meg, mint forrás. Olaszországban az elmúlt hetekben több ízben is helytálló értesüléseket közölt a kispestiekkel kapcsolatban, így például Emiliano Bonazzoli szerződtetésének ügyében is. Azt azonban nem közölte a forrás, hogy kapcsolatfelvétel megtörtént-e már a két klub között.

Vécsei Bálint jelenleg a Galatasaray válaszára vár, hiszen december elején a törököknél járt próbajátékon. Épp akkor, amikor a Juventus ott vendégszerepelt BL meccsen. A kispesti futballista pozitív visszajelzésekről számolt be a Galata részéről, és abban maradtak, januárban szólnak, ha igényt tartanak rá. Azonban Juventus ajánlat esetén aligha kérdéses, melyik klubot választja majd Vécsei Bálint.

Vécsei eddig 52 bajnokin szerepelt a piros-feketéknél, ezeken hat gólt és kilenc gólpasszt ért el. A transfermarkt.de szerint 2016-ig érvényes szerződése van a Honvéddal a 400 ezer euróra becsült labdarúgónak.

Gavalovits Sándor