Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga: Hírek Győrből, Szombathelyről, Felcsútról és Mezőkövesdről

Győrben tárgyalnak Dudás Ádámmal a hosszabbításról, légiósokat küldtek el a Puskás Akadémiától, az egyik szlovák próbázó szerződést kapott Mezőkövesden, míg Gyűrű László meggyőzte Artner Tamást.

Győr. Korábban a Debrecen is szóba került Dudás Ádámmal kapcsolatban, ám menedzsere szerint nem aktuális a kérdés. Vörösbaranyi József arról tájékoztatta a nemzetisport.hu-t, hogy a győriek a támadó kontraktusának meghosszabbításáról tárgyalnak. „Jelenleg a Győrrel tárgyalunk Dudás Ádám nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról. A klub már megtette ajánlatát, amelyen a játékos még gondolkodik. A hosszabbítási szándék mindenesetre azt jelzi, hosszú távon számolnak vele.”

Puskás AFC. Közös megegyezéssel távozik a felcsútiaktól Mamadou Wagué és Miguel Angel Luque. „Közös megegyezéssel szerződést bontott a Puskás Akadémia FC két játékosával, a spanyol középpályással, Luque Santiago Miguel Angellel és a francia védővel, Mamadou Waguéval. További pályafutásukhoz sok sikert kívánunk.” – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Mezőkövesd. Az év végéig szóló szerződést írt alá Véber György együtteséhez a szlovák Stanislav Velicky. A sárga-kékek hivatalos oldala közölte, hogy a 32 éves, védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó 2014. december 31-ig érvényes megállapodást kötött. Legutóbb a dunaszerdahelyi DAC-ban szerepelt, de játszott Ausztriában, Lengyelországban és Cipruson is. A szlovák élvonalban 121 meccsen kilenc gólt szerzett.

Haladás. Gyűrű László a Sturm Graz elleni felkészülési meccsen nyújtott jó teljesítménye szerződést ért Szombathelyen. A kapuskérdésben így némi lélegzetvételhez jutott a Haladás, hiszen Rózsa Dániel és Mursits Roland is sérüléssel bajlódik.

Gavlovits Sándor